Om mig

Jag driver företaget med passion för bra och näringsrik kost och är för en aktiv livsstil. Det ger mig glädje i livet och det vill jag dela med mig av till dig.

Miia Wännström – Lic. Personlig tränare & kostrådgivare

En helt vanlig mamma som älskar styrketräning, posering, dans och en god måltid.

Jag kan bara tänka mig att det finns många som är som mig därute som vill träna och må bra. Få livspusslet att gå ihop med jobba, barn och relation. Det går om man vill. Jag hjälper dig! Tro mig, det går.

Jag började träna för att slippa ha ont i ryggen, det gör jag fortfarande. Jag älskar mat men har lärt mig att kunna äta allt, men kanske inte alltid. Om gymmet skrämmer dig men du gärna vill lyfta vikter så tar vi dig dit. Du kommer att inse att alla är där för sig själva.

Min bakgrund

Kostrådgivare
Jag läste till kostrådgivare efter att under flera år funderat på att göra det. Jag har aldrig ångrat mig och nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till dig.

Personlig tränare
Nyligen utbildad och lic. personlig tränare. Jag har tränat styrketräning sedan 2014 och det har blivit min primära träningsform. Det är där jag har min styrka.

Fitness
2019 ställde jag mig på fitnesscenen för första gången i Wellness Fitness. Jag hade tänkt tävla även våren 2020 men den ställdes in på grund av corona-viruset. 2021 satsade jag på SM och vann veteranklassen 40+ och tog en 4:e plats i seniorklassen -163 cm. Genom min vinst fick jag en plats i landslaget på VM sex veckor senare där jag placerade mig 5:a.

Sport
I min ungdom och som ung vuxen har jag alltid tränat och varit aktiv. Det var mycket dans, framförallt balett som jag även undervisat inom. Fotboll och innebandy har varit en stor del av min ungdom.

“Med hjälp av Miia fick jag ordning på alla osunda föreställningar jag skaffat mig om mat under min viktnedgång. Det är en väldig befrielse att återigen våga äta av allt!”

Frida, tidigare klient
%d bloggare gillar detta: