Personlig Träning

Att ta hjälp av en personlig tränare är ett bra sätt att snabbt komma igång och få anpassad träning för att nå dina mål. Alla är unika och behöver hjälp med olika saker. Vi jobbar tillsammans för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid tillsammans med mig som din PT.

Jag håller till hos Legendary Gym i Umeå och du behöver inte vara medlem för att köra PT-pass med mig där.

Prislista Personlig träning

Välj mellan 1-10 PT-timmar. Ju fler timmar desto billigare per timme. Vill du har fler timmar så kan jag ordna ett paket för det.

  • 1h – 700kr
  • 5h – 3000kr (600 kr/h)
  • 10h – 5500kr (550kr/h)

Vid köp av 5 pass eller fler får du tillgång till Nutrition Data och kan registrera din kost och få allmänna kostråd. Träningsupplägg ingår när du köper 5 eller fler PT-timmar.

Poseringspass

Jag erbjuder även poseringspass för Bikini Fitness och Wellness Fitness. Passet är 45 minuter där jag även instruerar i vacuum-hold för den som vill öva på det.

  • 425kr för 45 minuter.

Kostnadsfri konsultation

30 minuter

Om du vill veta mer om hur jag kan hjälpa dig och vilket paket som passar bäst kan du boka en tid så får du möjlighet att ställa frågor till mig. Jag ringer eller mailar dig så börjar vi där.

PT Miia Wännström

Som din personliga tränare vill jag se dig lyckas. Min uppgift är att se till att ge dig resultat och pusha och peppa dig när det är kämpigt. Jag ger inte upp på dig. Träningen ska vara rolig för då kommer resultaten enklare. Oavsett om du vill bli stark, gå ned i vikt eller komma igång med en aktiv livsstil finns jag här för dig.

Lic. International PT och Lic. Kostrådgivare

Här kan du läsa mer om mig!

För att se vilka tjänster jag erbjuder just nu och vilka produkter du kan köpa, gå till min webbutik.


%d bloggare gillar detta: