Personlig Träning

Att ta hjälp av en personlig tränare är ett bra sätt att snabbt komma igång och få anpassad träning för att nå dina mål. Alla är unika och behöver hjälp med olika saker. Vi jobbar tillsammans för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid tillsammans med mig som din PT.

Jag håller till hos Legendary Gym i Umeå och du behöver inte vara medlem för att köra PT-pass med mig där.

Prislista Personlig träning

Välj mellan 1-10 PT-timmar. Ju fler timmar desto billigare per timme. Vill du har fler timmar så kan jag ordna ett paket för det.

  • 1h – 750 kr
  • 5h – 3500 kr (700 kr/h)
  • 10h – 5900 kr (590kr/h)

Vid köp av 5 pass eller fler får du tillgång till Nutrition Data och kan registrera din kost och få allmänna kostråd. Träningsupplägg ingår när du köper 5 eller fler PT-timmar.

Poseringspass

Jag erbjuder även poseringspass för Bikini Fitness och Wellness Fitness. Passet är 50 minuter där vi värmer upp, går igenom din fysik, klackgång, poser och övergångar. Jag instruerar även i vacuum-hold för den som vill öva på det samt skapa en I-walk för tävling (dock krävs flera pass för att gå igenom och öva den – paketpris vid förfrågan).

  • 525kr för 50 minuter.

PT Miia Wännström

Som din personliga tränare vill jag se dig lyckas. Min uppgift är att se till att ge dig resultat och pusha och peppa dig när det är kämpigt. Jag ger inte upp på dig. Träningen ska vara rolig för då kommer resultaten enklare. Oavsett om du vill bli stark, gå ned i vikt eller komma igång med en aktiv livsstil finns jag här för dig.

Lic. International PT och Lic. Kostrådgivare

Här kan du läsa mer om mig!

För att se vilka tjänster jag erbjuder just nu och vilka produkter du kan köpa, gå till min webbutik.


%d bloggare gillar detta: