Villkor

Företagsinformation

Miia Wännström Personlig träning & kostrådgivning
Karusellvägen 3
913 41 Obbola

Bolagsform: Enskild firma
Organisationsnummer: 810215xxxx
Telefonnummer: 073-663 19 14
E-postadress: mkwannstrom@gmail.com
F-skatt.

Betalningar och priser

Priserna på hemsidan är aktuella för stunden och kan komma att ändras. Totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt, betalning och moms.

Klarna Checkout
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat. Återbetalning sker inte på digitala produkter.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

%d bloggare gillar detta: